Betongslipning, Golvavjämning, Superfloor i hela Sverige bl.a Norrköping, Vasastan m.fl

Golvsliparna Sweden är ett företag med kontor i Norrköping som erbjuder tjänster för golv över hela Sverige, från Vasastan och Göteborg till Malmö och Lund. Vi har kunskap och erfarenhet kring betongslipning, golvavjämning och rivning av golv i olika material. Tjänsterna finns tillgängliga för privatpersoner såväl som för företagsägare som vill få hjälp med golven i sina privata hem eller arbetsplatser runt omkring i landet.

Vi erbjuder professionell service och resultat i toppklass. Det innebär att du kan känna dig helt trygg med att överlåta ansvaret för rivning, betongslipning och golvavjämning till oss. Med kvalitativ utrustning och moderna metoder ser vi till att du får bästa möjliga resultat och lösningar för ditt golv till ett så förmånligt pris som möjligt.

Superfloor

För betonggolv erbjuder slipning med konceptet HTC Superfloor, vilket innebär att vi med hjälp av maskiner tillverkade av HTC Sweden skapar blanka och polerade betongytor. Superfloor är ett varumärkesskyddat slipkoncept i fyra olika delkoncept där ytan på betongen slipas ner till olika grad för att exponera finmaterialet i betongen och ge ett högglansigt och välpolerat golv.
Vill du få hjälp med golvavjämning eller betongslipning med konceptet HTC Superfloor är det oss på Golvsliparna Sweden du ska vända dig till.

Betongslipning, Golvavjämning i hela Sverige

Vi erbjuder våra tjänster åt kunder i hela Sverige, från Vasastan och Norrköping till Göteborg och Ängelholm.