Husqvarna (HTC) Superfloor

HUSQVARNA SUPERFLOOR™ ÄR ETT NATURLIGT GOLV

som skapar en trygg och säker arbetsmiljö för många olika verksamheter. Slipmetoden passar bra för både nyproduktion och renovering av äldre befintliga golv. Golvet ger inte ifrån sig något damm, det är extremt jämnt och slätt att köra fordon på och livslängden är oändlig!

HALKSÄKRA

Tvärtemot vad många kanske tror är högglanspolerade HTC Superfloor™-golv mer halksäkra än många andra golv, till och med när det är vått. Det här innebär att du får en säker och komfortabel arbetsmiljö.

VIBRATIONSFRIA

Den extremt släta ytan innebär minimala vibrationer i truckar och annan transport på golvet. Det här ger i sin tur en bättre arbetsmiljö där exempelvis truckförare utsätts för mindre vibrationer.

BRANDSÄKRA

Inom många verksamheter ställs höga krav på motståndskraft mot elektrostatisk urladdning, så kallad ESD.
HTC Superfloor™ har testats enligt EN 1815:1997, SS-EN 61340-5-1, IEC 61340-4-1 och uppfyller den amerikanska ANSI/ESD-standarden, vilket gör det till ett sutmärkt golv även för känsliga miljöer. HTC Superfloor™ uppfyller också den högsta brandklassningen inom EU, A1FL (96/603/EC) och anses därmed vara helt brandsäkert.

HUSQVARNA (HTC) SUPERFLOOR™ BESTÅR AV FYRA OLIKA GOLVKONCEPT

Det som skiljer golvkoncepten åt är slipdjup och polering.

Givetvis kan du som kund ha andra önskemål och vi på Golvsliparna hjälper dig att forma/skapa det golv som passar bäst för ditt ändamål.
De olika golvkoncepten går att kombinera för att få fram det golv som just du önskar.

Vi hjälper dig från start till färdigt golv.

Kontakta gärna oss för rådgivning eller kostnadsfri offert.